Schmidt puzzels OP=OP actie

Nu Schmidt puzzels te koop met 20% korting

We hebben deze week een uitverkoop van Schmidt puzzels. Het gaat om ongeveer 70 verschillende puzzels waaruit u kunt kiezen en welke niet meer te bestellen zijn. Het is echt OP=OP.

In het Schmidt puzzel assortiment hebben we onder andere, de alom bekende fotograaf Anne Geddes, maar ook minder bekende kunstenaars. Deze zou ik graag aan u willen voorstellen.

De eerste kunstenares is Arantza Sestayo. Sestayo maakt tekeningen en schilderijen met een donker randje welke neigt naar Gothic Art. Deze vorm van kunst zal niet door iedereen gewaardeerd worden, maar voor de liefhebbers is dit een uitgelezen kans om voor een leuke prijs nog een puzzel te bestellen.

schmidt puzzels
Artanza Sestayo – Colette
Schmidt puzzels
Arantza Sestayo – Lily

 

 

 

 

 

 

De tweede veelzijdige artiest is Bibian Blue. Ze is een Fashion designer, make-up artist en grafisch ontwerper. De kleding die ze ontwerpt zijn vaak bedoeld voor festivals en evenementen maar worden ook gewoon in de winkel in Barcelona verkocht. De puzzels worden gemaakt van de magnifieke modefoto’s met burlesque geklede dames.

Schmidt puzzels
Bibian Blue – Pamela Pink
Schmidt puzzels
Bibian Blue – Gloria Gold

 

 

 

 

 

 

Dan een iets vrolijker genre van de Japanse kunstenaar Joh Naito. Naito wordt geïnspireerd door natuur en dieren en dan vooral door katachtigen en wolven. Hij schildert de dieren op zo’n manier dat het lijkt alsof het een foto is. Prachtige kunstwerken worden omgetoverd tot hele mooie puzzels.

schmidt puzzels
Joh Naito – Roep in de nacht
schmidt puzzels
Joh Naito – Ijsberen

 

 

 

 

 

 

Schmidt heeft niet alleen puzzels van kunstenaars maar ook gewoon mooie afbeeldingen waar u heel veel plezier aan kan beleven. Of het nu een mooi strand is of een gedetailleerde wereldkaart. Kijk daarom snel of er leuke Schmidt puzzels voor u tussen zitten. Deze aanbieding is geldig tot en met vrijdag 31 mei 2013.

Terug naar legpuzzels.nl

Check Also

Weekaanbieding : 10% op diverse populaire Jumbo legpuzzels

We hebben een mooie selectie gemaakt van populaire Jumbo puzzels en bieden deze aan tegen een korting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *