grote puzzel clementoni
Forest - 6000 stukjes

10% korting op alle grote puzzels!

Alle grote puzzels zijn voor u in de aanbieding

grote puzzel clementoni
Forest – 6000 stukjes

Voor deze week hebben wij een prachtige aanbieding voor de liefhebbers van grote puzzels. Tot en met 15 november kunt u een keuze maken uit ruim 50 puzzels van verschillende merken. Het assortiment bestaat uit foto’s, kunstwerken, landkaarten en nog veel meer.

De grote puzzels zijn onder te verdelen in 3 categorieën namelijk: van 4000 tot en met 5000 stukjes,  6000 tot en met 10.000 stukjes en van 13.200 tot en met 32.256 stukjes. In de eerste categorie vindt u bijvoorbeeld de fotopuzzel Slot Neuschwanstein. Deze Puzzel bestaat uit 4000 stukjes en geeft een mooi herfstlandschap weer met in het midden slot Neuschanstein. Maar ook Jan van Haasteren heeft grote puzzels zoals de De middeleeuwen of USA, beide zijn 5000 stukjes.

In de tweede categorie zijn de middelgrote van de grote puzzels te vinden. Deze puzzels zijn zeker niet in een weekje te leggen en vergen geduld en doorzettingsvermogen. Enkele voorbeelden zijn Majestic Kingdom van 6000 stukjes waarin de wondere wereld onderwater met zijn bewonerswordt weergegeven of Le jardin des delices oftewel De tuin der lusten van de Nederlandse kunstenaar Jheronimes Bosch. Het echte werk hangt in het Museo del Prado in Madrid, maar de puzzel komt aardig in de buurt.

De laatste categorie is voor de echte helden. Dit zijn echt de grootste die er te krijgen zijn. Bij de allergrootste van Keith Haring krijgt u zelfs een uitschuifbaar karretje om de doos te verplaatsen. Is deze net iets te groot voor u, dan zou u de puzzel La Vie kunnen overwegen. Deze bestaat ‘maar’ uit 24.000 stukjes. Welke u ook kiest, u zult er veel puzzelplezier aan beleven.

Terug naar legpuzzels.nl

Review Samenvatting

User Rating: Be the first one !

Check Also

Weekaanbieding : 10% op diverse populaire Jumbo legpuzzels

We hebben een mooie selectie gemaakt van populaire Jumbo puzzels en bieden deze aan tegen een korting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *